Wilt u een onderscheidend reclamebord bevestigen aan uw winkel facade of de gevel van uw restaurant? Ga dan voor het opvallende 3D-effect van een reclamebord met V-groef. Als eerste en enige in Nederland kunnen wij deze opvallende vorm van gevelreclame betaalbaar voor u maken.

U kunt kiezen voor een V-groef reclamebord van hout of kunststof. Nadat u uw ontwerp bij ons heeft aangeleverd, of nadat wij uw ontwerp gemaakt hebben, freesen wij het bord. Door de hoogteverschillen (3D) die daardoor ontstaan, krijgt het reclamebord een “anders dan anders” uitstraling en dat is natuurlijk precies het effect dat u beoogt.
Maar daarmee zijn we er nog niet; om het bord nóg mooier te maken decoreren wij deze met de hand door bijvoorbeeld met bladgoud te vergulden. Het bord schittert uit klanten en passanten dan letterlijk tegemoet. En wie weet blijven die passanten geen passanten, maar stappen ze zelfs uw winkel of restaurant binnen. Doel bereikt.
Wij kunnen het V-groef reclamebord eventueel ook achter glas bevestigen. Enerzijds glanst het reclamebord daardoor nóg meer en anderzijds blifjt het reclamebord beter beschermd.
Meer informatie? Klik Hier