"Waar en hoe kan ik snel en voordelig een beachflag bestellen?", dat is een vraag die wij regelmatig te horen krijgen. 
Het antwoord is simpel: Gewoon bij Ferry Winkler. 
Wij hebben drie standaard modellen:
- Beachflag M is 210 cm hoog
- Beachflag L is 320 cm hoog
- Beachflag XL is 370 cm hoog

Met een beachflag van Ferry Winkler zult u zeker opvallen. Onze indoor en outdoor vlaggen, oftewel beachflags of decoflags, voorzien wij van eigen full color bedrukking. Ferry Winkler levert uw beachflag Supervoordelig en Supersnel (in Nederland gemaakt)!

Uw boodschap of logo is vanaf grote afstand zichtbaar en is daarmee een ultieme blikvanger. Niet alleen voor gebruik op het strand, maar ook op beurzen en andere evenementen. De strandvlag kan in zachte grond worden opgezet met de meegeleverde draaivoet. Voor een harde ondergrond of een binnenvloer kan een (optionele) kruisvoet gebruikt worden. Deze kan zo nodig verzwaard worden met een (water)vulgewicht. Op beide voeten kan de strandvlag 360° (met de wind mee) ronddraaien.

Heeft u meer behoefte aan een kleinere versie van de strandvlag, dan zijn onze Deco Flags & Deco Signs verkrijgbaar. Ook leveren we de meer traditionele vlaggen voor in vlaggenmasten, leverbaar in alle gewenste maten en confecties. Ferry Winkler levert uw vlaggen inclusief opdruk, mast, grondbevestiging, verpakking, supervoordelig en supersnel.
Heeft u nog geen ontwerp, dan maken wij dat graag voor u. Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Beachflag

Beachflag formaten