Wist u dat Dekoratie Studio Ferry Winkler een officieel keurmerk heeft?

erkend-signmaker-logoIn Nederland zijn naar schatting tussen de 3000 en 3500 bedrijven actief in de productie van binnen- en buitenreclame. Deze bedrijven worden ook wel signbedrijven genoemd. Allen profileren zich als vakbekwame en creatieve bedrijven. In de praktijk zijn er echter helaas veel ‘beunhazen’ die de signmarkt verpesten door gebrek aan kwaliteit, kennis, service, continuïteit en realistische tarieven. Helaas zijn gekwalificeerde bedrijven vaak niet te onderscheiden van beunhazen, hetgeen het imago van de signbranche niet altijd ten goede komt.

Keurmerk voor de signbranche

Een belangrijk instrument waarmee een signbedrijf zich van een beunhaas kan onderscheiden is een erkenningsregeling met een keurmerk. De signbranche heeft als brancheorganisatie, haar eigen keurmerk ontwikkeld: het 'Erkend Signbedrijf'. Dit keurmerk is een eenvoudig middel om gekwalificeerde bedrijven te onderscheiden in de markt. Slechts bedrijven die in de praktijk bewezen hebben dat zij professionaliteit, creativiteit en kwaliteit in huis hebben komen voor dit keurmerk in aanmerking. 

Waarde in de markt
Uit onderzoek is gebleken dat tweederde van de opdrachtgevers, die een product van een signbedrijf afnamen, zich bij de keuze van een signbedrijf hebben laten leiden door de aanwezigheid van een keurmerk. Of het nu gaat om certificering op het gebied van ISO, NEN, HACCP, of branchespecifieke keurmerken; controle op kwaliteit wordt door een ieder, van leverancier tot eindgebruiker, als essentieel en waardebepalend ervaren.

Ferry Winkler 'Erkend Signbedrijf'
Al meer dan 10 jaar mogen wij het keurmerk 'Erkend Signbedrijf' gebruiken. Wij behoren hiermee tot een selecte groep van ruim 230 bedrijven in een markt waar meer dan 3000 bedrijven actief zijn en daar zijn wij bijzonder trots op! Om het keurmerk 'Erkend Signbedrijf' te mogen mogen voeren dienden wij initieel aan een reeks erkenningseisen te voldoen. Deze eisen zijn onder andere dat wij:
– een respectabele staat van dienst hebben,
– aantoonbare vakervaring in sign hebben,
– continuïteit bieden,
– een representatieve uitstraling hebben,
– verschoond zijn van incorrect gedrag,
– kwaliteit, creativiteit en professionaliteit bieden aan de eindgebruiker.
Met meer dan 36 jaar werkervaring in de sign business kunt u er vanuit gaan dat wij aan al deze eisen voldoen. De certificering en uitreiking van het bijhorende keurmerk betekende voor ons dan ook erkenning van onze vakkennis en ervaring. Na initiële certificering stopte het niet: het keurmerk blíjft ons maar liefst twee maal per jaar monitoren. U kunt er dus op vertrouwen dat wij u constant de hoogste kwaliteit leveren!